BioFirst Group wint twee awards op één avond

BioFirst Group wint twee awards op één avond

BioFirst Group, wereldleider in duurzame landbouwoplossingen, heeft bij de 2024 Trends Impact Awards dubbele erkenning gekregen. Het bedrijf werd bekroond met zowel de Global Impact Award, de hoogste onderscheiding van de avond, als de Impact Award for Ecology.

Deze prestigieuze awards, georganiseerd door Trends in samenwerking met PwCen de Antwerp Management School, zetten bedrijven in de kijker die uitblinken in
duurzaamheid en maatschappelijke impact. BioFirst Group viel op door haar innovatieve aanpak in de landbouw, met een sterke focus op het verminderen van chemische middelen en het bevorderen van biodiversiteit via haar divisies Biobest, BioWorks, BIOTROP en Plant Products.

CEO Jean-Marc Vandoorne reageerde enthousiast: “Het winnen van de Trends Global Impact Award is een grote eer en een mooie bevestiging van onze missie om
duurzame landbouw wereldwijd te stimuleren. We zijn trots op onze teams en partners die dit mogelijk maken.” De Global Impact Award bekroont BioFirst als dé topperformer in alle categorieën, terwijl de Impact Award for Ecology het bedrijf erkent voor zijn leidersrol in het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de landbouw. Met activiteiten in meer dan 70 landen zet BioFirst zich wereldwijd in voor duurzame gewasbescherming en bestuiving.

Bron:

Deel artikel