Catalogus HilverdaFlorist voor Pot, Patio & Garden

Catalogus HilverdaFlorist voor Pot, Patio & Garden

Vol met verrassende noviteiten, verbeterde genetica en nieuwe retailconcepten: de Pot, Patio & Garden catalogus 2025 – 2026 van HilverdaFlorist is nu beschikbaar. Als veredelaar en leverancier staat HilverdaFlorist aan het begin van de keten. Om de markt zo goed mogelijk te bedienen, streeft het bedrijf ernaar rassen te ontwikkelen die relevant en onderscheidend zijn en waarde toevoegen aan de gehele markt.

Voor het Pot, Patio & Tuin assortiment heeft HilverdaFlorist onder andere Alstroemeria, Dianthus, Echinacea, Gerbera (interieur en tuin), Helleborus en Salvia. De producten zijn verdeeld onder verschillende brands. Vanaf dit jaar wordt het HilverdaFlorist assortiment gepresenteerd in een gecombineerde catalogus voor zowel 2025 als 2026. Om het jaar verschijnt een tussenuitgave met noviteiten en exits in het assortiment. Deze ontwikkeling sluit aan bij de innovatieve en duurzame toekomstvisie van HilverdaFlorist.

Nieuwe retail concepten
Opvallend dit jaar in de catalogus zijn vier nieuwe branding concepten ontwikkeld voor de retail. De reeds gevestigde tuin Gerbera Garvinea Series, Alstroemeria Inticancha Series en Salvia Salgoon Series hebben een nieuwe look en feel, onder andere te zien in de nieuwe ontwerpen voor potten en labels. Naast deze bestaande series wordt er ook een geheel nieuw product met een stand-alone concept geïntroduceerd. Met Dianthus Picture Perfect brengt HilverdaFlorist een nieuwe sterke Dianthus op de markt, met een aantrekkelijk en uniek brandingconcept. De lancering  vindt plaats tijdens FlowerTrials in week 24. HilverdaFlorist kijkt er naar uit om samen met kwekers en retail deze concepten verder in de markt te zetten.

Noviteiten
De catalogus voor 2025 – 2026 zit vol met nieuwigheden. Van Garvinea Sweet Chili – de eerste rode Garvinea met een zwart hart binnen de serie, tot verschillende Dianthus Sunflor en Beauties toevoegingen, vijf(!) krachtige Echinacea MOOODZ kleuren en nog veel meer. Download de nieuwe catalogus hier.

Bron:

Deel artikel