Snel bouwen en duurzaam ondernemen in Aalsmeer

Snel bouwen en duurzaam ondernemen in Aalsmeer

Als sierteeltondernemer is de juiste locatie van groot belang voor je bedrijfsvoering. Van kopers en huurders weet Royal FloraHolland dat zij veel waarde hechten aan huisvesting op onze hubs, omdat ze zo profiteren van diverse voordelen. "Ze zitten direct op de sierteeltmarktplaats waar vraag en aanbod samenkomen, hebben directe contacten met collega-bedrijven en hebben snelle beschikbaarheid over logistieke middelen. Dit is nog maar een greep uit alle voordelen."

"Klinkt dat interessant? Dan heb je nu de kans om je bedrijf, in letterlijke zin van het woord, opnieuw neer te zetten en naar eigen wens in te richten. Maar het bouwen brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Vragen waar ondernemers mee te maken hebben zijn bijvoorbeeld: Hoe moet ik voldoen aan de regels rondom stikstof en hoe behoud ik mijn personeel? Waar vind ik ruimte in deze tijden van schaarste? Herken je deze vragen? We hebben met Aalsmeer-Oost de oplossing", aldus Royal FloraHolland.

Direct geregeld
Als sierteeltondernemer kun je bij Royal FloraHolland op Aalsmeer-Oost ruimte huren of zelf investeren in een nieuw gebouw om schaalvergroting te realiseren of je logistieke proces te automatiseren. Naast de grond die direct beschikbaar is, is ook een aantal randvoorwaardelijke zaken direct geregeld als je ruimte koopt of huurt op Aalsmeer-Oost. Meer weten? Lees het hier.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel