Hoe beheer je vraag naar goed water in jouw kas?

Hoe beheer je vraag naar goed water in jouw kas?

ErfGoed organiseert op 9 juli 2024 een exclusief webinar voor kwekers met de focus op waterbeheer en de impact daarvan op productkwaliteit. Kwekers worden steeds vaker geconfronteerd met uitdagingen zoals beperkte beschikbaarheid van bruikbaar water, waterkwaliteit die steeds verder verslechtert en strengere overheidsrestricties op het gebied van water.

Met meer dan 65 jaar ervaring begrijpt ErfGoed de complexe vraagstukken waar kwekers wereldwijd voor staan. Het bedrijf heeft kwekers in meer dan 25 landen geholpen bij het nemen van cruciale beslissingen over hun watersystemen, die direct van invloed zijn op de gezondheid en groei van hun planten. Het webinar zal worden geleid door Jack Ford, de North Amercia Sales Manager van ErfGoed. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring zal hij waardevolle inzichten delen over de volgende onderwerpen:
•    Wereldwijde uitdagingen op het gebied van waterbeheer
•    De gevolgen hiervan voor kwekers
•    Lessen die geleerd kunnen worden van andere landen
•    Praktische stappen die telers kunnen ondernemen

Het doel van het webinar is om kwekers te voorzien van de kennis en middelen die nodig zijn om betere beslissingen te nemen over hun watersystemen en zo de kwaliteit van hun producten te waarborgen. Het webinar vindt plaats op 9 juli 2024 om 16.00 uur. Aanmelden voor het webinar kan via de website van ErfGoed.

Bron:

Deel artikel